IPL definitief ontharen

IPL definitief ontharen

Oké, je bent er uit, je wilt graag IPL, maar wat is IPL?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Door middel van een hoog krachtige lichtflits, dat direct op de huid wordt gericht zal (vrijwel pijnloos) bijna alle ongewenste lichaamsbeharing inclusief haarzakje vernietigd worden.

Hoe gaat IPL definitief ontharen in zijn werk?

Normaal gesproken bevindt slechts 20 á 30 procent van het haar zich in de groeifase. Dit betekent dus dat ook hooguit 20 á 30 procent van het haar na 1 behandeling behandeld is. Daarom zijn er meerdere behandelingen ( 10 á 12 of soms wel meer) nodig, met een tussentijd van 1 tot 2 maanden om er zeker van te zijn dat elke haar ten minste 1 keer is behandeld. Huidtype en haarkleur zijn mede bepalend. Maar ook het te behandelende gebied is van invloed. Zo zitten er in het gezicht wel 500 follikels per cm2, terwijl je onder de oksels maar 65 follikels met cm2 hebt.

Ervaringen met IPL definitief ontharen

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Wij hebben de nieuwste techniek IPL-SHR en de kennis ervoor in huis.
Permanent ontharen is veilig, betrouwbaar en bij ons betaalbaar! Wij willen een hoge kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs.

Wat is het verschil tussen gewone IPL en IPL-SHR ?

Bij SHR haarverwijdering werken we met een lagere energie als gewone IPL en drukken we de warmte dieper de huid en het haarzakje in waarbij de eiwitten en stamcellen zullen stollen. Doordat bij SHR haarverwijdering met minder warmte wordt gewerkt en zit er nog een groter koelsysteem in, waardoor de meeste behandelingen volledig gevoelloos zullen zijn. Het voordeel van SHR haarverwijdering is dat we geen rekening hoeven houden met haar-en huidskleur en haardikte. Zo is iedere klant goed te behandelen met SHR.

Meer weten over de behandeling?

Wil je meer weten over IPL definitief ontharen? Bekijk onze blog over ‘tien feiten en fabels over definitief ontharen‘.

Ook interessant voor jou

PHI Microblading

Wil je iedere dag mooie wenkbrauwen, maar niet altijd met een potlood of poeder aan de slag? Dan is Microblading iets voor jou!

Lees verder

Nagelbehandelingen

Wij bieden ook nagelbehandelingen aan om je nagels er nóg mooier te laten uitzien of om nagelbeschadigingen te repareren.

Lees verder

Lash Lifting / Wimper Lifting behandeling

Bekijk hier de lash lifting behandeling bij Xanne’s Beautysalon.

Lees verder

Huidverbeterende make-up

jane iredale is de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen.

Lees verder

Bio Face Lifting

De Bio Face Lifting behandeling wordt toegepast voor huidverbetering en anti-aging en richt zich op het opschonen van de huid.

Lees verder

Mesotherapie

Mesotherapie is een zachte, natuurlijke, duurzame en aangename behandeling.

Lees verder

Spot-remover

De spot remover verwijderd rode adertjes, steekwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen.

Lees verder

XO Cell Plasma

XO Cell Plasma is een nieuwere behandeling op het gebied van rimpel vermindering.

Lees verder

Anti-tox

De huid krijgt nieuwe energie doordat de diepere huidlagen worden gereinigd. De behandeling is geschikt voor elk huidtype inclusief een jonge of zeer gevoelige huid.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!