PHI Microblading

PHI Microblading

Wenkbrauwen: we hebben ze allemaal en ze zijn ontzettend belangrijk voor onze hele uitstraling. Dit beseffen wij bij Xanne’s Beautysalon heel goed. Alleen soms zijn wenkbrauwen te licht, zitten er te weinig haartjes of zijn ze niet vol genoeg.

Wil je iedere dag een mooie uitstraling, maar niet altijd met een potlood of poeder aan de slag? En wil je een zo natuurlijk mogelijk effect? Dan is Microblading iets voor jou!

In de technieken rond microblading zit nogal erg veel verschil. Wij beloven onze klanten het meest natuurlijke resultaat. Xanne is opgeleid door de Phi Academy. Phibrows Microblading is de beste haartjestechniek binnen de wereld van de permanente make-up. Phibrows Microblading geeft het meest natuurlijke resultaat, waar je lang plezier van hebt.

Hoe verloopt een behandeling?

De Microbladingbehandeling bestaat uit een intakegesprek en twee behandeldelen.

Xanne begrijpt dat het ontzettend spannend voor je kan zijn om Microblading wenkbrauwen te laten plaatsen. Daarom gaan we eerst rustig en vrijblijvend samen zitten om de gewenste vorm, de dikte en de intensiteit van de wenkbrauwen te bespreken. Daarnaast kijken we naar jouw natuurlijke wenkbrauwen, haarkleur en huidskleur, en geeft Xanne advies.

Zie je het allemaal zitten, dan kan de behandeling uitgevoerd worden. Dit gebeurt met een steriel pennetje waaraan flinterdunne naaldjes zitten in een vorm van een mesje. Zo wordt elk haartje één voor één op de huid gepigmenteerd.

Vier tot acht weken na de eerste behandeling vindt het tweede deel van de behandeling plaats: de nabehandeling. Mochten er nog oneffenheden zijn, dan worden deze tijdens de nabehandeling gecorrigeerd. Ook bespreken we of je het volume van de wenkbrauwen voldoende vindt. Zo niet, dan kan dat tijdens de nabehandeling worden gecorrigeerd.

Voor een optimaal resultaat is deze nabehandeling noodzakelijk. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid is gebracht, zal namelijk na een maand 30 tot 40% van de kleur verloren gaan. Of de nabehandeling na 4, 6 of 8 weken wordt ingepland hangt van jouw huidsoort af. Xanne zal adviseren wat voor jou het beste is.

In sommige gevallen is het zelfs noodzakelijk om een derde behandeling te ondergaan. Dit kan zijn omdat het pigment niet goed hecht aan de huid. De oorzaak hiervan kan zijn dat de nazorg niet goed is nageleefd, door een vette huidsoort of een snelle celdeling van het lichaam (en de huid). Meestal is de 3e behandeling service, zolang de nazorg goed is nageleefd. Xanne licht alles toe tijdens het intakegesprek.

Het resultaat

Prijslijst voor nieuwe klanten:

Microblading brows, inclusief 1 nabehandeling (binnen 10 weken)€ 350,00
Microblading brows, extra nabehandeling (binnen 3 maanden)€ 50,00

Prijslijst voor bestaande klanten:

Bijwerken Microblading wenkbrauwen

Binnen 0-6 maanden€ 75,00
Binnen 6-9 maanden€ 100,00
Binnen 9-12 maanden€ 125,00
Binnen 1-1,5 jaar€ 150,00
Binnen 1,5-2 jaar€ 175,00

Ook interessant voor jou

Nagelbehandelingen

Wij bieden ook nagelbehandelingen aan om je nagels er nóg mooier te laten uitzien of om nagelbeschadigingen te repareren.

Lees verder

Lash Lifting / Wimper Lifting behandeling

Bekijk hier de lash lifting behandeling bij Xanne’s Beautysalon.

Lees verder

Huidverbeterende make-up

jane iredale is de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen.

Lees verder

Bio Face Lifting

De Bio Face Lifting behandeling wordt toegepast voor huidverbetering en anti-aging en richt zich op het opschonen van de huid.

Lees verder

Mesotherapie

Mesotherapie is een zachte, natuurlijke, duurzame en aangename behandeling.

Lees verder

Spot-remover

De spot remover verwijderd rode adertjes, steekwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen.

Lees verder

XO Cell Plasma

XO Cell Plasma is een nieuwere behandeling op het gebied van rimpel vermindering.

Lees verder

Anti-tox

De huid krijgt nieuwe energie doordat de diepere huidlagen worden gereinigd. De behandeling is geschikt voor elk huidtype inclusief een jonge of zeer gevoelige huid.

Lees verder

Myo

De met Myo getrainde spieren kunnen het natuurlijke verouderingsproces in het gezicht vertragen en de mimische spieren verstevigen.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!