Scalp therapies

Scalp therapies

Deze productenlijn is ontwikkeld om specifieke hoofdhuid-en haarproblemen te helpen behandelen.

scalp therapies

Therarx ™

Zuiverende behandeling voor huid en hoofdhuid:

 • Anti-inflammatoire
 • Helpt schadelijke bacteriën te doden
 • Droogt de huid niet
 • Gebruik in combinatie met X-Folate voor de effectieve behandeling van roos
 • Kan worden gebruikt bij overmatige talg, roodheid, acne en zonnebrand

Breng aan op de aangetaste hoofdhuid en huid met vingertoppen, tissue of wattenschijfje. Laat het gedurende 1 tot 2 minuten intrekken en reinig het met de juiste Mediceuticals shampoo.

X-Foliumzuur ™

Shampoo voor verschillende hoofdhuidproblemen:

 • Verzachtende gevoelige, rode en / of geïrriteerde huid
 • Voor een dagelijkse behandeling van verschillende hoofdhuidproblemen
 • Veilig voor gekleurd haar
 • Kan worden gebruikt met roos, schilfers, ontstoken / geïrriteerde hoofdhuid

Breng shampoo aan op nat haar, masseer het haar en de hoofdhuid in, laat het 2 tot 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit. Gebruik Therarx ™ als voorbehandeling voor hardnekkige roos.

Solv-X ™

Shampoo voor de behandeling van overmatige talgproductie op de hoofdhuid:

 • Verwijdert wasachtige talg zonder de essentiële vetzuren van de hoofdhuid te verwijderen
 • Helpt bij het bestrijden van roodheid en irritatie van de huid
 • Veilig voor gekleurd haar
 • Kan worden gebruikt bij overmatige talgproductie, olieachtige roos

Breng shampoo aan op nat haar, masseer het haar en de hoofdhuid in, laat het 2 tot 3 minuten intrekken en spoel het vervolgens grondig uit.

therapeutische ™

Verzachtende conditioner voor hoofdhuid en haar:

 • Licht voorwaarden en ontklit haar
 • Verzacht en kalmeert de hoofdhuid
 • Olie en lipide vrije gewichtsloze formule
 • Brengt de pH van de hoofdhuid en het haar in evenwicht
 • Helpt gevoelige, droge en / of strakke huid te verlichten.

Aanbrengen op gewassen en met een handdoek gedroogd haar, 2 tot 3 minuten laten inwerken en goed naspoelen.

Ook interessant voor jou

PHI Microblading

Wil je iedere dag mooie wenkbrauwen, maar niet altijd met een potlood of poeder aan de slag? Dan is Microblading iets voor jou!

Lees verder

Nagelbehandelingen

Wij bieden ook nagelbehandelingen aan om je nagels er nóg mooier te laten uitzien of om nagelbeschadigingen te repareren.

Lees verder

Lash Lifting / Wimper Lifting behandeling

Bekijk hier de lash lifting behandeling bij Xanne’s Beautysalon.

Lees verder

Huidverbeterende make-up

jane iredale is de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te laten komen.

Lees verder

Bio Face Lifting

De Bio Face Lifting behandeling wordt toegepast voor huidverbetering en anti-aging en richt zich op het opschonen van de huid.

Lees verder

Mesotherapie

Mesotherapie is een zachte, natuurlijke, duurzame en aangename behandeling.

Lees verder

Spot-remover

De spot remover verwijderd rode adertjes, steekwratjes, bloedblaasjes en andere vervelende huidproblemen.

Lees verder

XO Cell Plasma

XO Cell Plasma is een nieuwere behandeling op het gebied van rimpel vermindering.

Lees verder

Anti-tox

De huid krijgt nieuwe energie doordat de diepere huidlagen worden gereinigd. De behandeling is geschikt voor elk huidtype inclusief een jonge of zeer gevoelige huid.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!