Aloe Vera geneest: De oerwouddrank van Pater Romano

Aloe Vera geneest: De oerwouddrank van Pater Romano

BLOG | 9 januari 2020

Twee jaar lang heeft vinder van Deynique Bob Hartmann zich intensief bezig gehouden met de werking van de Aloë Vera plant. Hartmann hoorde, zag en las uit brieven over de enorme hoeveelheid ervaring die mensen hebben met Aloë Vera. Naar aanleiding van deze ervaringen, schreef hij het volgende artikel:

aloe vera

Van de Aloë Vera Vitae drank kwamen de meest positieve berichten. Ik heb honderden gevallen gezien en daardoor steeg mijn enthousiasme steeds meer. Toen ik me in die jaren ook in de geschiedenis van de Aloë Vera verdiepte, werd ik door een gezond wantrouwen wakker gehouden. Hoe kon het toch zo zijn, dat deze geneeskrachtige plant zoveel invloed had op de gezondheid, maar nog zo onbekend was bij het merendeel van de mensheid?

Mythe of realiteit?

Natuurlijk heeft zo’n oude bekende plant als Aloë Vera haar eigen mythe. Grote verhalen doen de ronde over Mozes, Cleopatra en Alexander de Grote, als fans van de Aloë Vera.
Het is nog te begrijpen dat de mensen die met Mozes door de gloeiend hete woestijn trokken, hun huid met Aloë Vera beschermden of genazen. Mensen van nu doen nog precies hetzelfde als toen. Maar voor wat betreft Cleopatra: niemand kan tegenwoordig nog precies nagaan hoe mooi de Nijlkoningin écht was en of ze haar uiterlijk ook daadwerkelijk met Aloë Vera verzorgde.

Later werd bekend dat Marco Polo de Aloë Vera had ontdekt als waardevol medicijn en schoonheidsdrank bij de Chinezen. De Aloë Vera-geschiedenis heeft dus veel sporen achtergelaten. Van de farao’s tot de indianen-medicijnmannen en van Columbus tot pastoor Kneipp.

Salmonella-infectie

De Aloë Vera plant was mijn vaste levensbegeleider. Vaak genoeg heeft de Aloë Vera bij een verbranding direct de pijn weggenomen of bij zonnebrand de vakantie gered. In de woestijn, de steppe, in het oerwoud en op de prairie. Na een diner in een sterrenrestaurant of na maaltijden uit de Aziatische keuken: het Aloë Vera sap beschermde me vaak voor het ergste.

Zo kan ik me goed herinneren dat ik met een aantal bekenden ging eten. De een na de ander werd misselijk. Wat bleek: salmonella! Toen ook bij mij de eerste symptomen verschenen, dronk ik meteen een glas Aloë Vera sap. En na twee uur nog een glas. Binnen drie dagen een hele fles. Enkele van mijn kennissen moesten naar het ziekenhuis en anderen sleepten zich dagenlang voort met hoofdpijn, koude rillingen, buikpijn en koorts.

En bij mij? Na een heftige diarree en een goede nachtrust was voor mij de zaak afgewerkt. Aloë Vera leek voor mij het wondermiddel waarmee men veel ziektes kon bestrijden.

Geen medicijn

Aloë Vera is niet te beschrijven als een medicijn. Het is in de eerste plaats een evenwichtsbrenger. In evenwicht brengen betekent hier: de organen van belangrijke, vitale stoffen voorzien waarmee ze hun natuurlijke functie-bekwaamheid verdedigen en aanvullen. Aloë Vera helpt bij de vernieuwing van organen. Het vult verloren materie in de organen weer aan. De conclusie daaruit is: dagelijks de normale voeding met die stoffen aanvullen. Dit kun je doen door Aloë Vera-drank toe te voegen aan een smoothie of andere gezonde drank, maar er bestaat al eeuwenlang een elixer genaamd: Aloë Vera Oerwouddrank.

Pater Romano

In Brazilië heeft een monnik genaamd Pater Romano Zago een krachtig, maar eenvoudig middel ontdekt, dat gebaseerd is op slechts drie ingrediënten. Een van die ingrediënten is Aloë Vera drank. Pater Romano is een slimme en bescheiden man. Hij geeft les in filosofie, theologie en is daarbij professor in de Latijnse taal. In de plaats waar hij gevestigd is in Brazilië, zijn de financiële mogelijkheden zeer beperkt en de nood van de mensen is enorm. Pater Romano heeft geen dure medicamenten ter beschikking en is op die manier uitsluitend aangewezen op de geneeskrachten van de natuur.

Het recept uit het oerwoud

Het meest effectieve recept is het recept waarin Aloë Vera vermengd is met bijenhoning en whisky. De kuur* duurt 10 dagen en wordt hoogstens 2 keer per jaar gedaan. De beste maanden hiervoor zijn maart en september. Men neemt dan 3x per dag een eetlepel. Wanneer na de eerste kuur geen duidelijk resultaat wordt bemerkt, dan wordt de kuur nog twee of drie keer herhaald. Bij de meeste mensen werd echter al zeer snel verbetering geconstateerd. Ook bij hoge bloeddruk, problemen in het onderlichaam, nierproblemen, hartproblemen, moeheid en matheid kan het recept het goed doen.

*Je kunt de Oerwouddrank ook nemen als extra aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon. Verder in het artikel staat hoe je dit kunt doen.

Uit de keuze van de ingrediënten blijkt dat er een radicale reiniging in het totale organisme plaatsvindt. De alcohol verwijdt het bloedvatenstelsel en de honing transporteert de microsubstanties uit de Aloë Vera tot in de meest verre lichaamscellen. De totale reiniging van het lichaam duurt ongeveer 10-14 dagen.

Ernstig zieke mensen mogen de drank alleen na overleg met hun arts innemen. De drank kan in de koelkast goed bewaard worden. In de literatuur is vaak gewezen op het feit dat Aloë Vera-kuren een aanvulling kunnen zijn op medicijnkuren. Er is een duidelijke vermindering van de bijwerkingen die medicijnen met zich meebrengen omdat Aloë Vera op een snelle en grondige manier chemische stoffen uit het lichaam verdrijft. Bij gezonde mensen zal de oerwoudkuur een duidelijke reiniging van het totale lichaam teweeg brengen.

Afvallen met Aloë Vera

Veel mensen gebruiken het Aloë Vera sap voor het in stand houden van hun lichaamsgewicht. Vermoedelijk remt de Aloë Vera enigszins het hongergevoel.

Wat bij ongetrainde mensen naast een gebrek aan conditie het meest belemmerend werkt, is de grote hoeveelheid aan slakken en het ontbreken van microfijne vitaalstoffen. Met name voor die mensen die al een paar jaar niet meer aan sport gedaan hebben, is de oerwouddrank een goed hulpmiddel om de ‘verroestte’ gewrichten te verlossen van slakken en andere afvalstoffen. Wanneer de hoeveelheid slakken in het lichaam minder wordt, laat dit eveneens gewenste resultaten op de weegschaal zien.

Let wel op: om af te vallen moet er meer gebeuren dan alleen het drinken van Aloë Vera sap. Sporten en de juiste voeding horen hier uiteraard ook bij. Wie dus iedere dag een stuk hardloopt, fietst of aan fitness doet, kan rekenen op de actief ondersteunende krachten van het Aloë Vera sap.

Fitter en energieker

Het oerwoudrecept werd door Pater Romano gemaakt met de verse bladeren van de Aloë Vera. Echter ook de bereiding met reeds kant en klaar Aloë Vera sap is een prima recept. Wanneer je begint met een reinigingskuur door middel van het oerwoudrecept, zul je merken dat wanneer de gifstoffen en slakken beginnen af te breken, je je aanvankelijk niet prettig voelt. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt naarmate de kuur vordert. Het eindresultaat is verbluffend. Je voelt je fitter en energieker dan ooit tevoren. Je huid en haar zien er gezond en glanzend uit en je kunt de stress van alledag weer beter aan. Kortom een echte aanrader, met name in de sombere, kille maanden.

Het oerwoudrecept is ook te drinken als extra aanvulling op het voedingspatroon. Je neemt dan elke ochtend een borrelglaasje van het Oerwouddrank.

Waarom het werkt

Vermoedelijk bevat Aloë Vera juist die stoffen, die in het wisselproces van cellen (oud tegen nieuw) opgenomen worden. Daarnaast bestaat Aloë Vera sap, afhankelijk van de soort, herkomst en gebied tussen de 96 en 98% uit water. Het geheim zit hem in de complexe moleculen, voornamelijk de Mucopolysacharide. De moleculen van Aloë Vera zijn zo klein, dat ze tot diep in de cellen kunnen doordringen. Uit Aloemannan komt de grootste kracht vandaan. Buiten dat, bevat Aloë Vera zeer belangrijke enzymen, mineralen, vitaminen, phyterstoffen, essentiële en niet-essentiële aminozuren en verder veel orgaanversterkende stoffen.

Aloë Vera drank is verkrijgbaar bij ons in de salon of te bestellen via onze webshop.

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Een juweel onder de huidverzorging: GOUD!

Goud in huidverzorging? Hoe kan dat en wat doet het met jouw huid? We vertellen het in onze blog. Lees meer!

Lees verder

’Mijn droge huid is eindelijk verleden tijd’

Louise (32) kampte al lang met een droge huid. Niets hielp, tot ze bij Xanne’s Beautysalon kwam. Lees hier hoe het nu met haar gaat!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom een verslapte huid!

Heb jij last van een verslapte huid? Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om het te verbeteren. Maar weet wat je wel en niet moet doen! Lees hier alles erover.

Lees verder

jane iredale Foundation test

Vind jij het lastig om een goede foundation te vinden bij jouw huidsoort, huidconditie en huidskleur? Lees meer!

Lees verder

Mesotherapie: dit is wat je moet weten!

Heb jij al gehoord van mesotherapie? Dit is een toegankelijke en innovatieve techniek om huidveroudering te verminderen. Lees meer!

Lees verder

De feiten en fabels over acne op een rij

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, waar ook veel informatie over te vinden is. Dit zijn de feiten en fabels op een rijtje!

Lees verder

Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar

Weet jij hoe je beschadigd haar kunt herstellen? Xanne geeft je graag advies! In dit blogartikel lees je het complete advies.

Lees verder

Minder haargroei, meer zelfvertrouwen!

Haargroei is natuurlijk, maar soms ook ongewenst. Ook Nina was haar haargroei meer dan zat. De IPL-SHR-behandeling bood uitkomt. Lees meer!

Lees verder

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!