Fitness voor je gezicht?

Fitness voor je gezicht?

BLOG | 4 juni 2020

Om je lichaam fit en gezond te houden, is het nuttig gezond te eten en ervoor te zorgen dat je voldoende beweegt. Maar dat dat ook specifiek opgaat voor een fitte huid, daar zijn veel mensen zich niet bewust van. Myotonologie kun je zien als fitness voor jouw gezicht, zodat je huid er stralend uit blijft zien!

bio face lifting

Benieuwd of deze behandeling geschikt is voor jou? Plan hier een gratis intakegesprek!

De methode

Ben je wel eens in een fitness centrum geweest? Zwaar maar doeltreffend. Zo doeltreffend zelfs, dat het vele ergernissen wegneemt. Als je de spieren van je buik, benen en armen niet traint, worden ze slap. Hetzelfde geldt voor je gezichtsspieren. Het gevolg: rimpels, lijntjes en een strengere uitstraling. Wie echt zijn gezicht wil verstevigen, komt niet onder een spiertraining uit. Myo is hier uitermate geschikt voor en is een perfecte aanvulling op de mesobehandeling.

De werking 

Wanneer we vaak het voorhoofd fronsen en/of de ogen vaak samenknijpen om ze tegen de zon te beschermen belasten we bepaalde spieren bovenmatig. Ze verkrampen, verharden en worden groter. Hier staat tegenover dat we andere spiergroepen maar zelden gebruiken. Ze worden slapper en kleiner. Na verloop van tijd vervormt het gezicht en ontstaan er onregelmatigheden. Hierdoor graven rimpels zich in het bindweefsel, die door massage noch door een masker weggenomen kunnen worden.

Gezichtsspieren worden in de loop der jaren alleen maar zwakker en dunner. Wie ze niet traint, verliest spiermassa. Hierop wachten de rimpels en fijne lijntjes. Ze nestelen zich langzaam in de ontstane ruimte die de spier heeft achtergelaten.

Benieuwd naar de resultaten? Plan hier een proefbehandeling!

Het effect

De behandeling wordt met metalen elektroden uitgevoerd. Steeds worden er verschillende spiergroepen in het gezicht geactiveerd. Op deze manier worden de ongetrainde spieren met behulp van repenteren elektro-impulsen tot contractie aangespoord en wordt de spierspanning geactiveerd. Het doel hiervan is de contouren van het gezicht te verstevigen en te herstellen. Dankzij de computertechniek is het mogelijk om fijne gezichtsspiertjes op te sporen en te activeren. De met myo getrainde spieren kunnen het natuurlijke verouderingsproces in het gezicht vertragen en de gelaatsspieren verstevigen. De gezichtsuitdrukking wordt weer ontspannen, vitaal en levendiger.

Wil jij ook sterke spieren en een stevige huid? Plan hier een gratis intakegesprek in om de mogelijkheden te bespreken!

Fitness voor het gezicht

In het kort, myo zorgt dus voor:

Interactie tussen ontspanning en spanning
De gezichtspieren worden stevig getraind
Niet verlammen, maar versterken
Spieren worden voorzien van bloed en herstellen
Spieren krijgen hun oude vorm terug
Sterke spieren = een steverige huid.

Vraag naar ons fitnessabonnement!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Een juweel onder de huidverzorging: GOUD!

Goud in huidverzorging? Hoe kan dat en wat doet het met jouw huid? We vertellen het in onze blog. Lees meer!

Lees verder

’Mijn droge huid is eindelijk verleden tijd’

Louise (32) kampte al lang met een droge huid. Niets hielp, tot ze bij Xanne’s Beautysalon kwam. Lees hier hoe het nu met haar gaat!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom een verslapte huid!

Heb jij last van een verslapte huid? Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om het te verbeteren. Maar weet wat je wel en niet moet doen! Lees hier alles erover.

Lees verder

jane iredale Foundation test

Vind jij het lastig om een goede foundation te vinden bij jouw huidsoort, huidconditie en huidskleur? Lees meer!

Lees verder

Mesotherapie: dit is wat je moet weten!

Heb jij al gehoord van mesotherapie? Dit is een toegankelijke en innovatieve techniek om huidveroudering te verminderen. Lees meer!

Lees verder

De feiten en fabels over acne op een rij

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, waar ook veel informatie over te vinden is. Dit zijn de feiten en fabels op een rijtje!

Lees verder

Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar

Weet jij hoe je beschadigd haar kunt herstellen? Xanne geeft je graag advies! In dit blogartikel lees je het complete advies.

Lees verder

Minder haargroei, meer zelfvertrouwen!

Haargroei is natuurlijk, maar soms ook ongewenst. Ook Nina was haar haargroei meer dan zat. De IPL-SHR-behandeling bood uitkomt. Lees meer!

Lees verder

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!