“Mijn oma was wel 100 jaar en zag er nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij…”

“Mijn oma was wel 100 jaar en zag er nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij…”

BLOG | 1 augustus 2019

‘Mijn oma was wel 100 jaar en zag er ook nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij.

Ja dat horen we vaak in de salon. Maar hoe kan het dan dat in sommige families een jongere zus er al veel ouder uit ziet dan haar oudere zus?

Als we voorbij genetische aanleg kijken naar de huid, of gezondheid, dan vormen voeding, psychosociale aspecten, leefstijl omgevingsfactoren naast genetische aanleg het zichtvenster.


Ieder van deze vijf  kan verder onderverdeeld worden, zoals ‘voeding’ in voedselproductie,- bewerking en- bereiding; ‘psychosociaal’ in stress; ‘leefstijl’ in bewegen, bioritme en zon blootstelling. En ‘omgevingsinvloeden’ in chemische stoffen die binnen komen via lucht, water en aarde, maar ook  die we innemen en smeren. De genetische aanleg tenslotte zegt iets over de gevoeligheid om een aandoening te krijgen, waarbij een ongunstige samenkomst van de andere factoren het gen kan activeren.

Synergetisch systeem

Bij Xanne’s Beautysalon werken we daarom in een synergetisch systeem. Dit zijn samenwerkende factoren, die samen 1 doel hebben; huidverjonging. Deze factoren bestaan uit salon behandelingen, thuisverzorging, goede voeding en suppletie en stress vermindering. Om hierin goed te kunnen begeleiden beginnen we ook altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse. Hierin stellen we vragen en kunnen we goed adviseren in deze verschillende factoren. Daarnaast werken we samen met een orthomoleculair therapeut die elke maand aanwezig is in de salon met een Bodyscan. Zo kunnen we ook bekijken of er bepaalde vitamines en mineralen te kort komen en het lichaam goed in balans is, om de huid ook zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast zit de kracht van onze salon in de juiste intensieve behandelingen in de salon en de verzorgingsproducten en/of voedingssuppletie voor thuis. Deze methode heeft ook een synergetische werking: samen doen we meer dan afzonderlijk.

De producten pakken de oorzaak van de huidveroudering aan en zorgen voor een natuurlijke huidverbetering.  De suppletie kan stress verminderen, de cellen voeden en de huid van binnen uit verstervingen. Met ons huidverjongingsconcept vertraag je de het natuurlijke verouderingsproces van de huid sterk.

Meerdere behandelingen

Verschillende technieken kunnen ingezet worden om de huid te verjongen. Zo kunnen het volumeverlies en de lijntjes in het gezicht aangepakt worden. Ook zijn er mogelijkheden om de huid minder bobbelig te maken, de lippen breder te laten lijken en de marjonetlijnen te verminderen. Hier zie je een aantal mogelijkheden op een rij:

XO Cell Plasma
Bio Face Lifting
Mesotherapie
Anti-tox

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

’Mijn droge huid is eindelijk verleden tijd’

Louise (32) kampte al lang met een droge huid. Niets hielp, tot ze bij Xanne’s Beautysalon kwam. Lees hier hoe het nu met haar gaat!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom een verslapte huid!

Heb jij last van een verslapte huid? Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om het te verbeteren. Maar weet wat je wel en niet moet doen! Lees hier alles erover.

Lees verder

jane iredale Foundation test

Vind jij het lastig om een goede foundation te vinden bij jouw huidsoort, huidconditie en huidskleur? Lees meer!

Lees verder

Mesotherapie: dit is wat je moet weten!

Heb jij al gehoord van mesotherapie? Dit is een toegankelijke en innovatieve techniek om huidveroudering te verminderen. Lees meer!

Lees verder

De feiten en fabels over acne op een rij

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, waar ook veel informatie over te vinden is. Dit zijn de feiten en fabels op een rijtje!

Lees verder

Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar

Weet jij hoe je beschadigd haar kunt herstellen? Xanne geeft je graag advies! In dit blogartikel lees je het complete advies.

Lees verder

Minder haargroei, meer zelfvertrouwen!

Haargroei is natuurlijk, maar soms ook ongewenst. Ook Nina was haar haargroei meer dan zat. De IPL-SHR-behandeling bood uitkomt. Lees meer!

Lees verder

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

BIAB of gelpolish: alle misvattingen op een rijtje!

BIAB of gelpolish: weet jij eigenlijk wat hierover waar is? In dit artikel worden alle misvattingen over de behandelingen opgehelderd!

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!