“Mijn oma was wel 100 jaar en zag er nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij…”

“Mijn oma was wel 100 jaar en zag er nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij…”

BLOG | 1 augustus 2019

‘Mijn oma was wel 100 jaar en zag er ook nog hartstikke jong uit! Dit kwam vanzelf volgens mij.

Ja dat horen we vaak in de salon. Maar hoe kan het dan dat in sommige families een jongere zus er al veel ouder uit ziet dan haar oudere zus?

Als we voorbij genetische aanleg kijken naar de huid, of gezondheid, dan vormen voeding, psychosociale aspecten, leefstijl omgevingsfactoren naast genetische aanleg het zichtvenster.


Ieder van deze vijf  kan verder onderverdeeld worden, zoals ‘voeding’ in voedselproductie,- bewerking en- bereiding; ‘psychosociaal’ in stress; ‘leefstijl’ in bewegen, bioritme en zon blootstelling. En ‘omgevingsinvloeden’ in chemische stoffen die binnen komen via lucht, water en aarde, maar ook  die we innemen en smeren. De genetische aanleg tenslotte zegt iets over de gevoeligheid om een aandoening te krijgen, waarbij een ongunstige samenkomst van de andere factoren het gen kan activeren.

Synergetisch systeem

Bij Xanne’s Beautysalon werken we daarom in een synergetisch systeem. Dit zijn samenwerkende factoren, die samen 1 doel hebben; huidverjonging. Deze factoren bestaan uit salon behandelingen, thuisverzorging, goede voeding en suppletie en stress vermindering. Om hierin goed te kunnen begeleiden beginnen we ook altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse. Hierin stellen we vragen en kunnen we goed adviseren in deze verschillende factoren. Daarnaast werken we samen met een orthomoleculair therapeut die elke maand aanwezig is in de salon met een Bodyscan. Zo kunnen we ook bekijken of er bepaalde vitamines en mineralen te kort komen en het lichaam goed in balans is, om de huid ook zo goed mogelijk te laten functioneren. Daarnaast zit de kracht van onze salon in de juiste intensieve behandelingen in de salon en de verzorgingsproducten en/of voedingssuppletie voor thuis. Deze methode heeft ook een synergetische werking: samen doen we meer dan afzonderlijk.

De producten pakken de oorzaak van de huidveroudering aan en zorgen voor een natuurlijke huidverbetering.  De suppletie kan stress verminderen, de cellen voeden en de huid van binnen uit verstervingen. Met ons huidverjongingsconcept vertraag je de het natuurlijke verouderingsproces van de huid sterk.

Meerdere behandelingen

Verschillende technieken kunnen ingezet worden om de huid te verjongen. Zo kunnen het volumeverlies en de lijntjes in het gezicht aangepakt worden. Ook zijn er mogelijkheden om de huid minder bobbelig te maken, de lippen breder te laten lijken en de marjonetlijnen te verminderen. Hier zie je een aantal mogelijkheden op een rij:

XO Cell Plasma
Bio Face Lifting
Mesotherapie
Anti-tox

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

BIAB of gelpolish: alle misvattingen op een rijtje!

BIAB of gelpolish: weet jij eigenlijk wat hierover waar is? In dit artikel worden alle misvattingen over de behandelingen opgehelderd!

Lees verder

Een lashlift? Weet wat je wel en niet moet doen!

Weet jij wat je moet doen na een lashlift? In dit artikel lees je de do’s en dont’s op gebied van deze behandeling!

Lees verder

Droge huid verbeteren? Zo doe je dat!

Je bent helemaal klaar met je droge huid. Gelukkig is voor elk probleem een oplossing! Lees hier meer.

Lees verder

‘Mijn eczeem is flink verminderd, ik voel mij stukken beter’

Anouk had veel last van eczeem op haar hoofdhuid. Lees hier hoe zij het probleem liet aanpakken.

Lees verder

Anti-aging: onwaarheden opgehelderd!

Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen. Met de goede anti-aging verzorging kom je al een heel eind! Maar wat is hierover eigenlijk waar en niet waar? Lees het hier.

Lees verder

Wat je moet weten over… make-up en huidverzorging

Lees hier de belangrijkste tips rondom make-up en huidverzorging.

Lees verder

De 5 beste (?) tips tegen pigmentvlekken

Welke tips tegen pigmentvlekken werken nu echt? Lees het hier.

Lees verder

Xanne’s advies: oplossingen bij haaruitval

Er zijn oplossingen voor haaruitval, Xanne denkt met je mee.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!