Een mooie huid voor iedereen

Een mooie huid voor iedereen

BLOG | 23 mei 2020

Iedereen kan een schone, stralende huid krijgen die er vitaal uitziet, ongeacht leeftijd, genen en omgeving. Maar wat is daarvoor het geheim?

De een heeft storende pukkeltjes, puistjes en mee-eters. De ander heeft last van acne, zweertjes of huidvlekken. Weer een ander kampt met zomersproeten, donkere kringen onder gezwollen ogen, verhard weefsel of rimpels op het gezicht. En rond het dertigste levensjaar verschijnen er vaak pukkeltjes en rimpels op de luie huid. Ogen dicht en domweg op dezelfde voet door? Of toch maar eens naar Xanne’s Beautysalon?

‘Je kunt meteen zien of en hoe een vrouw zichzelf verzorgt. Hoe? Het liefst met de juiste behandelingen bij ons in de salon, met de juiste afgestemde producten en het gebruik van de juiste voedingssupplementen. Dan kan iedereen een mooie huid krijgen.

Jouw verzorgingsplan

De huid verandert mee in het ritme van de natuur. Reden genoeg voor een grondige huidinspectie en een mooie aanleiding om samen met Xanne’s Beautysalon een aanpassing in je verzorging te bespreken. Wat helpt en beschermt in de komende periode?

Schoonheid redden

De huid kan veel producten en behandelingen het gehele jaar goed verdragen. Bepaalde producten worden bij voorkeur in een warmere periode ingezet, bijvoorbeeld een crème met een lichtere consistentie. Andere producten passen weer beter in de winter, zoals de crème die de huid beschermt tegen uitdroging. De huidproblemen die gepaard gaan met de verschillende seizoenen, kunnen uitstekend worden voorkomen met een goed verzorgingsplan. Xanne vertelt en graag meer over:

 De beste zomer-of winterbehandeling
 De beste verzorgingsproducten
 De huidvriendelijkste voeding en/of voedingsconcentraten

Daarom bieden wij bij Xanne’s Beautysalon altijd gratis huidcontroles aan, zo vaak als jij wilt.
Persoonlijk contact en het beste huidresultaat is voor ons namelijk erg belangrijk.

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek met huidanalyse.

“Sceptisch ben ik niet meer, de praktijk heeft zichzelf bewezen.”

De eerste stap die Tineke naar Xanne’s Beautysalon zette, was een erg sceptische.  Ze wilde advies over haar huid. ‘Een huidanalsye toonde aan dat mijn huid her en der erg droog was, en dat was ook de reden van mijn bezoek. Wat vertrouwen schonk, was dat Xanne aangaf dat je het met zomaar een smeerseltje niet zou redden. Veel drinken, goede voeding, genoeg bewegen en de juiste producten tezamen resulteren in een betere huid.’

‘Ik was blij verrast dat Xanne de producten die ze aanbiedt zo duidelijk verbindt met een levenswijze. Ze had niet over een rimpeltje meer of minder, maar een huid die prettig aanvoelt, gezond is en minder te lijden heeft van de omgeving. We zijn nu een jaar verder. Ik ben dankzij Xanne erg tevreden met de huidverzorgingsproducten die ik bij haar afneem, maar tevens met haar adviezen en de plezierige vakkundige salonbezoeken. En sceptisch ben ik niet meer, de praktijk heeft zichzelf bewezen!’

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

BIAB of gelpolish: alle misvattingen op een rijtje!

BIAB of gelpolish: weet jij eigenlijk wat hierover waar is? In dit artikel worden alle misvattingen over de behandelingen opgehelderd!

Lees verder

Een lashlift? Weet wat je wel en niet moet doen!

Weet jij wat je moet doen na een lashlift? In dit artikel lees je de do’s en dont’s op gebied van deze behandeling!

Lees verder

Droge huid verbeteren? Zo doe je dat!

Je bent helemaal klaar met je droge huid. Gelukkig is voor elk probleem een oplossing! Lees hier meer.

Lees verder

‘Mijn eczeem is flink verminderd, ik voel mij stukken beter’

Anouk had veel last van eczeem op haar hoofdhuid. Lees hier hoe zij het probleem liet aanpakken.

Lees verder

Anti-aging: onwaarheden opgehelderd!

Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen. Met de goede anti-aging verzorging kom je al een heel eind! Maar wat is hierover eigenlijk waar en niet waar? Lees het hier.

Lees verder

Wat je moet weten over… make-up en huidverzorging

Lees hier de belangrijkste tips rondom make-up en huidverzorging.

Lees verder

De 5 beste (?) tips tegen pigmentvlekken

Welke tips tegen pigmentvlekken werken nu echt? Lees het hier.

Lees verder

Xanne’s advies: oplossingen bij haaruitval

Er zijn oplossingen voor haaruitval, Xanne denkt met je mee.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!