Permanente make-up? Kies verstandig!

Permanente make-up? Kies verstandig!

BLOG | 9 september 2023

Permanente make-up is geen onbekend begrip meer. Steeds vaker kiezen we voor een langetermijnoptie als het om wenkbrauwen gaat. Microblading is een mooi voorbeeld hiervan. Maar hoe weet je of dit bij je past? Omdat het zo lang blijft zitten, kan het ook best een spannende stap zijn om te laten doen. Wij geven je graag vijf nuttige tips mee om zeker te zijn van je keuze!

Inspiratie opdoen

Uiteindelijk kun je huidveroudering niet vermijden. Maar je huidverouderingsproces kan wel flink tegen Het eerste wat je kunt doen voor jezelf voordat je kiest voor pmu, is inspiratie opdoen. Bekijk van tevoren goed welke wenkbrauwen je mooi vindt. Kijk op Pinterest of andere socialmediakanalen naar kleuren, vormen en stijlen. Probeer misschien ook wat uit thuis door te tekenen. Wanneer je van te voren weet wat je ongeveer wilt, kun je gericht gaan zoeken naar een specialist die goed bij je past.

Op onderzoek uit

Dan is het tijd om het internet verder af te spitten naar een pmu-specialist. Hoe ziet iemands website eruit? Zijn er veel foto’s te vinden van before en after-resultaten? Zo ja, kijk of ze wenkbrauwen creëert die je aanspreken. Met microblading is het uiterlijk heel natuurlijk en zijn er dunne ‘haartjes’ nagebootst. Dit kun je misschien nog beter bekijken op Instagram of Facebook. Hier is veel te vinden, eventueel ook reviews die fijn zijn om te lezen om een goed beeld te krijgen.

Checken op GGD-goedkeuring

Iets wat ook voor een vertrouwd gevoel zorgt, is weten dat de specialist GGD-goedgekeurd is. Dit houdt in dat er grondige inspecties zijn geweest en beoordeeld is dat er hygiënisch gewerkt wordt. Door een goede hygiëne weet je dat er minder risico is op vervelende reacties van je huid door bijvoorbeeld bacteriën. Of iemand goedgekeurd is door de GGD, vind je op de website.

Laat je niet verleiden

Het is verleidelijk om op aanbiedingen of goedkope bedragen af te gaan. Het hoeft in de eerste instantie niet gelijk een slecht teken te zijn, maar een prijs zegt wel iets over de specialist. Iemand met veel ervaring, kennis en hoogwaardige producten zal een realistische prijs vragen. Permanente make-up aanbrengen is verantwoordelijk werk, dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Let daarom altijd goed op en verdiep je in de specialist.

Geef alles gerust aan

Alles is duidelijk: je wensen, je hebt je onderzoek gedaan. De volgende stap is het maken van een afspraak bij je behandelaar. Geef tijdens dit gesprek goed aan wat je wilt. De specialist geeft ook professioneel advies, maar het gaat erom dat jij het resultaat krijgt dat je wilt. Bij Xanne’s Beautysalon verwelkomen we je graag. Wij bieden op maat gemaakte microblading aan, luisteren aandachtig en willen je een vertrouwd gevoel geven. Neem gerust contact met ons op bij vragen of het maken van een afspraak!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

BIAB of gelpolish: alle misvattingen op een rijtje!

BIAB of gelpolish: weet jij eigenlijk wat hierover waar is? In dit artikel worden alle misvattingen over de behandelingen opgehelderd!

Lees verder

Een lashlift? Weet wat je wel en niet moet doen!

Weet jij wat je moet doen na een lashlift? In dit artikel lees je de do’s en dont’s op gebied van deze behandeling!

Lees verder

Droge huid verbeteren? Zo doe je dat!

Je bent helemaal klaar met je droge huid. Gelukkig is voor elk probleem een oplossing! Lees hier meer.

Lees verder

‘Mijn eczeem is flink verminderd, ik voel mij stukken beter’

Anouk had veel last van eczeem op haar hoofdhuid. Lees hier hoe zij het probleem liet aanpakken.

Lees verder

Anti-aging: onwaarheden opgehelderd!

Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen. Met de goede anti-aging verzorging kom je al een heel eind! Maar wat is hierover eigenlijk waar en niet waar? Lees het hier.

Lees verder

Wat je moet weten over… make-up en huidverzorging

Lees hier de belangrijkste tips rondom make-up en huidverzorging.

Lees verder

De 5 beste (?) tips tegen pigmentvlekken

Welke tips tegen pigmentvlekken werken nu echt? Lees het hier.

Lees verder

Xanne’s advies: oplossingen bij haaruitval

Er zijn oplossingen voor haaruitval, Xanne denkt met je mee.

Lees verder

Een jeukende hoofdhuid: dit doe je eraan!

Last van een jeukende hoofdhuid waar je maar niet vanaf komt? Lees hier wat de oorzaak kan zijn en wat je eraan kunt doen!

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!