De strijd tegen rimpels. Kies jij voor een arts of een schoonheidsspecialist

De strijd tegen rimpels. Kies jij voor een arts of een schoonheidsspecialist

BLOG | 16 oktober 2021

Anti aging? Op een zekere dag krijgen we er allemaal mee te maken: het moment waarop lijntjes rimpels worden. Op je veertigste heeft het leven al zijn sporten nagelaten-de teint wordt net zo grijs als de haren, het gezicht een routekaart van rode adertjes, kringen onder de ogen, de huid door gen vlekkerig. Dat is het moment waarop velen op zoek gaan naar hulp. Kies je dan voor een scalpel, injectie of het vriendelijke alternatief? Arts of schoonheidsspecialiste? Een zware ingreep of biologische anti-aging?

Alles wat scalpel of injectie niet te bieden heeft

Krijg je door een scalpel of injectie werkelijk meer schoonheid? Is het zinvol om met botulinetoxine de gezichtsspieren lam te leggen? Hoeveel natuurlijk schoonheid gaat er bij zo’n ingreep verloren? Je ziet tegenwoordig steeds vaker mensen met een verstarde gezichtsuitdrukking, bij wie de ogen niet meer mee lachen en bij wie het voorhoofd, zelfs bij een stralend humeur onbeweeglijk blijft. Het gezicht mist iets: de natuurlijke uitstraling.

Het alternatief voor inspuiten, fillers of een cosmetische arts

Er is een natuurlijk alternatief voor deze ingrepen; een zuivere methode om het gezicht te “liften” en er jonger uit te laten zien. Een methode die het herstelmechanisme van de huid zo sterk bevordert, dat dit van binnenuit optimaal wordt geactiveerd. Zonder scalpel, zonder vergif. Deze methode is vaak lastig en kost tijd, omdat het herstelmechanisme niet zo snel werkt als we zouden willen. Nieuw inzicht heeft geleid tot een methode van vijftien a twintig minuten behandeling in combinatie met speciale producten, voor het beste resultaat.

Er jonger uit komen te zien

Hoe werkt het? Eén van de specialisten van Xanne’s Beautysalon stelt aan de hand van een huidtest een behandelplan op. Dit bestaat uit een combinatie van verschillende behandelstappen die op synergetische wijze met elkaar samenwerken. Inflamm-aging om te verzachten, het herstel te activeren, spierspanningen weg te nemen en probleemzones te corrigeren. Een omvangrijk fysiek programma met effectieve werking.

Bij Xanne’s Beautysalon werken ze sinds 2012 met deze behandeling. Na meer dan 750 behandelingen en evenzoveel ervaringen bekent Xanne: ” In het begin dacht ik dat ik na tien behandelingen een optimaal resultaat had bereikt.” Zo was het haar ook geleerd. Toch ontstonden er in tussentijd nieuwe inzichte3n: “De meeste mensen hebben dertien tot vijftien behandelingen nodig om het inflamm-agingproces echt te laten stoppen,” Aldus Xanne.
Inflamm-aging, wat is dat eigenlijk?

De beste anti-agingbehandelingen: Een combinatie van biostoffen, mesotherapie, spiertraining, microdermabrasie en zuurstoftherapie.”

Anti-inflamm-aging; het voorkomen van huidveroudering

De “de boosdoeners” zijn vele kleinte ontstekingshaardjes in de huid die ontstaan door wondjes, zonnebrand of verkeerde voeding. Vrijwel ongemerkt woekeren deze “brandhaartejs”in het weefsel en beschadigen ze de cellen, waardoor de huid sneller veroudert- het zogenaamde inflamm-aging. Pas al je deze ontstekingen onder controle hebt, kan de huid zichzelf regenereren/vernieuwen.

Voorwaarde tot huidverbetering/huidvernieuwing

We kunnen de huid vanbinnen en vanbuiten verzorgen, maar ook beschadigen. Gezond eten en een goede verzorging horen bij elkaar. Behalve verwondingen en zonnebrand kunnen ook bepaalde voedingsmiddelen “brandhaartjes” in de huid veroorzaken. Professor D. Peter Axt, expert op het gebied van anti-aging zegt: “Vermijd distel-of zonnebloemolie en de van deze olie gemaakte margarines. Deze bevatten honderd keer meer ontstekingsbevorderend omega-6-vetzuren.” In plaats daarvan zouden in de keuken ontstekingsremmende omega-3-vetzuren, zoals lijnzaad-,koolzaad- en hennepolie, gebruikt moeten worden.

Schoonheidskillers, dus producten die de huid sneller verouderen, vermijden!

Suiker is net als dierlijk vet een echte beautykiller. Suiker hecht zich vast aan de collageenvezels, waardoor deze gaan verkleven; het bindweefsel wordt stugger en minder elastisch. Suiker voedt bacteriën en bevordert het inflamm-agingproces. Het is voor niemand gemakkelijk om helemaal geen zoet en vlees meer te eten. Een sterke vermindering is daarentegen wel goed in de praktijk te brengen. Verminderde inname minimaliseert aantoonbaar vele ouderdomsverschijnselen.

Voedingsstoffen zorgvuldig uitkiezen

Vis: eet als het kan drie keer in de week vette vis: makreel, zalm, haring, tonijn of sardientjes. Deze leveren omega-3-vetzuren, die in het lichaam omgezet worden in ontstekingsremmende neurotransmitters.

Bessen: eet zo veel mogelijk bessen. Ze maken vrije radicalen(afvalstoffen) onschadelijk en remmen het inflamm-aging proces.

Groente en fruit: deze bevatten ontstekingsremmende stoffen. Het liefst ongekookt eten en een salade alleen met omega-3-olie aanmaken.

Er jaren jonger uitzien. Test je nu voor de prijs van €59,00! Benieuwd maar nog niet overtuigd? Plan gerust een gratis en vrijblijvend intakegesprek in met huidanalyse en advies.

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

’Mijn droge huid is eindelijk verleden tijd’

Louise (32) kampte al lang met een droge huid. Niets hielp, tot ze bij Xanne’s Beautysalon kwam. Lees hier hoe het nu met haar gaat!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom een verslapte huid!

Heb jij last van een verslapte huid? Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om het te verbeteren. Maar weet wat je wel en niet moet doen! Lees hier alles erover.

Lees verder

jane iredale Foundation test

Vind jij het lastig om een goede foundation te vinden bij jouw huidsoort, huidconditie en huidskleur? Lees meer!

Lees verder

Mesotherapie: dit is wat je moet weten!

Heb jij al gehoord van mesotherapie? Dit is een toegankelijke en innovatieve techniek om huidveroudering te verminderen. Lees meer!

Lees verder

De feiten en fabels over acne op een rij

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, waar ook veel informatie over te vinden is. Dit zijn de feiten en fabels op een rijtje!

Lees verder

Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar

Weet jij hoe je beschadigd haar kunt herstellen? Xanne geeft je graag advies! In dit blogartikel lees je het complete advies.

Lees verder

Minder haargroei, meer zelfvertrouwen!

Haargroei is natuurlijk, maar soms ook ongewenst. Ook Nina was haar haargroei meer dan zat. De IPL-SHR-behandeling bood uitkomt. Lees meer!

Lees verder

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

BIAB of gelpolish: alle misvattingen op een rijtje!

BIAB of gelpolish: weet jij eigenlijk wat hierover waar is? In dit artikel worden alle misvattingen over de behandelingen opgehelderd!

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!