Xanne’s Beautysalon winnaar glazen Aloe Vera-award van Deynique!

Xanne’s Beautysalon winnaar glazen Aloe Vera-award van Deynique!

BLOG | 7 april 2022

Een gezonde huid is een proces van de lange adem en liefdevolle aandacht. Bij Xanne’s Beautysalon staan we daarom graag voor je klaar wanneer je niet helemaal blij bent met hoe je huid eruit ziet. Niet voor niets zeggen wij: we doen alles voor jouw uiterlijke en innerlijke verzorging. En niet zonder resultaat, want afgelopen mei mochten we de glazen Aloe Vera-award in ontvangst nemen, als ‘excellent Deynique specialiste’!

glazen Aloe Vera-award

Lange samenwerking

Bij Xanne’s Beautysalon werken we al langere tijd samen met Deynique Cosmetica. Het uitgangspunt van dit merk is dat elke huid een natuurlijke kracht heeft, maar ook zo de eigen specifieke behoeften. Met Deynique richten we ons in het bijzonder op vragen rondom huidverjonging en huidverbetering. Daarop kunnen we inspelen met de juiste behandelingen, producten en adviezen over thuisverzorging.

Huidverbeteringstraject

Wanneer je kiest voor een huidverbeteringstraject bij ons in de salon, bestaat dat daarom uit een aantal stappen. Allereerst kom je langs voor een vrijblijvend intakegesprek, waarbij de specialiste goed luistert naar jouw huidbehoefte. Ook is er tijdens dit gesprek ruimte om je onzekerheden, vragen en wensen door te nemen. Op basis van deze grondige huidanalyse kan de specialiste een persoonlijk huidverzorgingsplan opstellen. Dat bestaat bijvoorbeeld uit een speciale behandeling in de salon om de huid te ondersteunen. Maar ook wordt je begeleid bij de juiste verzorging thuis.

Een goed, passend advies

Een behandeling door een specialist is immers heerlijk en een goede manier om je huid een kickstart te geven. Maar wist je dat de werking van een behandeling na ongeveer 3 dagen afneemt? De beste manier om de verbetering van de huid door te zetten, is door thuis de huid ook goed te verzorgen. Daarom vinden we het zo belangrijk dat onze specialisten jou van een goed, passend advies kunnen voorzien rondom de beste Deynique-producten voor thuis.

Winnaar glazen Aloe Vera-award!

Hoe leuk is het dan dat Deynique onze inzet erkent in de vorm van deze mooie award! De glazen Aloe Vera-award staat voor professionaliteit, inzet, kennis, expertise en succes. De organisatie vertelt zelf over de toekenning van de award: ‘Xanne zit al enige tijd in het vak. Door samen te werken met Deynique Cosmetica, houdt ze haar kennis en expertise regelmatig up-to-date, wat enorm wordt gewaardeerd door haar vaste, terugkerende klanten.’

Een feestelijke dag

Afgelopen 17 mei werd de award uitgereikt tijdens een feestelijke dag in Oosterhout. Xanne: ‘Daar kregen we een heerlijke lunch en volgden we een super leuke golfclinic. Vervolgens werden vier Nederlandse en twee Belgische schoonheidsspecialistes uitgeroepen tot excellent Deynique specialiste, en mochten de glazen Aloe Vera-award in ontvangst nemen. Daar waren wij één van, en daar ben ik echt enorm trots op. Trots op alle lieve klanten, mijn personeel en alle steun van familie en vrienden. En natuurlijk ook best trots op mezelf!’

Zelf ervaren?

Wil jij ervaren waarom Xanne’s Beautysalon de glazen Aloe Vera-award heeft ontvangen? Maak nu een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek. We helpen je graag!

Deel dit bericht op:

Ook interessant voor jou

Een juweel onder de huidverzorging: GOUD!

Goud in huidverzorging? Hoe kan dat en wat doet het met jouw huid? We vertellen het in onze blog. Lees meer!

Lees verder

’Mijn droge huid is eindelijk verleden tijd’

Louise (32) kampte al lang met een droge huid. Niets hielp, tot ze bij Xanne’s Beautysalon kwam. Lees hier hoe het nu met haar gaat!

Lees verder

Do’s en don’ts rondom een verslapte huid!

Heb jij last van een verslapte huid? Geen zorgen, er zijn mogelijkheden om het te verbeteren. Maar weet wat je wel en niet moet doen! Lees hier alles erover.

Lees verder

jane iredale Foundation test

Vind jij het lastig om een goede foundation te vinden bij jouw huidsoort, huidconditie en huidskleur? Lees meer!

Lees verder

Mesotherapie: dit is wat je moet weten!

Heb jij al gehoord van mesotherapie? Dit is een toegankelijke en innovatieve techniek om huidveroudering te verminderen. Lees meer!

Lees verder

De feiten en fabels over acne op een rij

Acne is een veel voorkomend huidprobleem, waar ook veel informatie over te vinden is. Dit zijn de feiten en fabels op een rijtje!

Lees verder

Xanne’s advies: zo verbeter je beschadigd haar

Weet jij hoe je beschadigd haar kunt herstellen? Xanne geeft je graag advies! In dit blogartikel lees je het complete advies.

Lees verder

Minder haargroei, meer zelfvertrouwen!

Haargroei is natuurlijk, maar soms ook ongewenst. Ook Nina was haar haargroei meer dan zat. De IPL-SHR-behandeling bood uitkomt. Lees meer!

Lees verder

Permanente make-up? Kies verstandig!

Zit jij na te denken om permanente make-up te laten zetten? Deze tips zijn nuttig om een goede keuze te kunnen maken! Lees hier meer.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!