Gratis intakegesprek


Verzorgingsplan op maat

Er zijn verschillende intake-gesprekken te boeken bij Xanne’s Beautysalon. Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

intakegesprek

Intake huidadvies

Jij hebt een unieke huid en daarom nemen wij graag tijd voor je om naar jouw wensen te luisteren en een verzorgingsplan voor je op maat te maken. Daarom bieden wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek aan.

Intake hoofdhuid & haar

Iedereen wordt onzekerder als je haar niet goed zit. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Onze kapster zijn gespecialiseerd in het herkennen van hoofdhuidproblemen. Het opsporen van de oorzaak van haaruitval. Voordat we het beste advies kunnen geven zijn er dingen die we moeten weten over bijvoorbeeld medicijngebruik, hormoonhuishouding, familiare aandoeningen, etc. Vervolgens bekijken we de hoofdhuid 200x vergroot met een Mediscope en dan pas kunnen we het beste advies geven. Krijg je chemotherapie en wil je graag advies, zonder dat er iemand mee luistert? Dan gaan we gewoon rustig in één van onze schoonheidssalons zitten.

Intake IPL ontharen

Voordat we een behandeltraject aangaan met IPL behandelingen, willen we graag eerst een intakegesprek met je aangaan. IPL is niet geschikt bij iedere huidsoort en/of haarsoort. Maar ook bepaalde ziektes of medicijnen kunnen invloed hebben op de behandelingen. Daarnaast kunnen we alle vragen beantwoorden en leggen we globaal uit hoe het ontharen gaat. We geven eerlijk advies over het te verwachten resultaat en de risico’s. Vervolgens plaatsen we een testflits en kunnen wen een prijsbepaling maken voor de te behandelen gebieden. 

Intake foundation test

Onze make-up expert adviseert voldoende afwisseling te voorzien in je keuze van foundation. Niet alleen de conditie van je huid maar ook je huidskleur past zich elk seizoen opnieuw aan. Ons make-up expert kent alle ingrediënten van de make-up. Weet wat de make-up in functie van huidproblemen doet. Maar ook welke kleuren bij jouw passen en welke make-up technieken je het beste kunt gebruiken.

Intake collageen test

Of je genoeg binnenkrijgt, is thuis heel lastig vast te stellen. Bij ons voeren we een test uit die dat precies kan bepalen. Door een druppeltje bloed te onderzoeken, kunnen we aflezen wat de verhouding omega 3-6 is. Ook meten we de hoeveelheid goede vetten in de celwanden. Hoe meer omega 3, hoe soepeler de celwand. De test wordt in een Noors laboratorium verwerkt. Op grond van de resultaten geven we iedereen individueel advies.

Gratis intakegesprek aanvragen

Vul je gegevens in en dan neemt één van ons zo spoedig mogelijk contact met je op..

"*" geeft vereiste velden aan

Maak kennis met ons!

XANNE

ALINE

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!