Hoofdhuidproblemen

Hoofdhuidproblemen

Heb je hoofdhuidproblemen zoals roos, vette hoofdhuid, sebborheic dermatitis, droge hoofdhuid, psoriasis of een rode geïrriteerde hoofdhuid? Met de verzorgingsproducten van Xanne’s Beautysalon lossen we ze op! Bij ons in de salon pakken we de oorzaak aan en niet de symptomen aan. Daarom kunnen we gegarandeerd de conditie en uitstraling van jouw hoofdhuid en haar verbeteren.

Soorten hoofdhuidproblemen

Er zijn veel soorten huidproblemen. Klik op één van onderstaande, veel voorkomende problemen voor meer informatie, weetjes en tips.

Verschillende hoofdhuidproblemen

Haaruitval bij vrouwen

De identiteit van een vrouw is vaak afhankelijk van haar kapsel.

Lees verder

Haaruitval bij mannen

Bij mannen kunnen er verschillende redenen zijn voor haarverlies.

Lees verder

Haaruitval door chemotherapie

Afhankelijk van de chemotherapie (cytostatica) kan het haar uitvallen, er is dus niet altijd sprake van haaruitval bij chemotherapie.

Lees verder

Alopecia

Alopecia begint meestal met haaruitval op het hoofd, dat zich kan uitbreiden over de rest van het lichaam.

Lees verder

Beschadigd haar

Heb je problemen met dunner wordend haar? Merk je dat je haar steeds meer uitvalt?

Lees verder

Droge, rode en/of geïrriteerde hoofdhuid

Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren.

Lees verder

Vette hoofdhuid

Vette hoofdhuid, gekenmerkt door een toestand van overactieve talgklieren.

Lees verder

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte.

Lees verder

Eczeem

Eczeem ontstaat als het milieu op de hoofdhuid geïrriteerd raakt en met een ontsteking reageert.

Lees verder

Behandelingen

De Kapsalon van Xanne’s Beautysalon is een gecertificeerd kapsalon op het gebied van Dermatological scalp, hair & skin solutions.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid, door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. In Xanne’s Beautysalon wordt gewerkt met het merk Mediceuticals. Mediceuticals draagt zorg bij omstandigheden waardoor de hoofdhuid meer problemen krijgt door bijvoorbeeld de bovenstaande oorzaken. Voor een gezonde start om je hoofdhuid en je haar optimaal te verzorgen is er een keus om bij ons voor specifieke behandelingen. De Scalp First behandeling.

Of kom gerust langs voor een gratis intakegesprek (t.w.v. € 27,50) met hoofdhuidanalyse, die wij kunnen maken met behulp van een Mediscoop, die de hoofdhuid 400x kan vergroten. Aan de hand hiervan bespreken we het probleem en geven we het juiste advies.

Wij hebben voor nagenoeg elk huidprobleem een effectieve oplossing!

Wist je dat?

  • Een op de vier mannen, vrouwen en kinderen momenteel last hebben van veel voorkomende huidproblemen.
  • Meer dan 90% van alle mensen ooit te maken krijgt met hoofdhuidproblemen: roos, psoriasis, seborrheic dermatitis, eczeem of een droge hoofdhuid.
  • Het optreden van vervelende hoofdhuid aandoeningen steeds vaker voorkomt, vooral een vette hoofdhuid.
  • Een ongezonde hoofdhuid mede oorzaak is van haaruitval.
  • De meest verkochte shampoo in de wereld een medicinale anti-roos behandeling is.

Xanne’s Beautysalon

Onze schoonheidsspecialistes pakken uw huidprobleem grondig aan. Xanne begint met een intakegesprek waarin we samen met u naar uw wensen en doelen kijken. In datzelfde gesprek stelt ze op basis van een huidanalyse een diagnose. Op basis van al deze informatie, krijgt u een voorstel voor een persoonlijk behandelplan.

Onze kapsters dankzij doorlopende training en opleiding altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Samen met de hoogwaardige producten van Mediceuticals voor thuis kunnen wij bij hoofdhuidproblemen echt het verschil maken.

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!