Anti-aging

Anti-aging

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heb je liever niet. Dat begrijpen we bij Xanne’s Beautysalon als geen ander. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering. Met Deynique ziet jouw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag. Zonder operaties!

Benieuwd welk resultaat we bij jou kunnen bereiken? Maak dan nu online een afspraak voor een gratis intakegesprek met huidanalyse (t.w.v. € 27,50).

Anti-aging

Anit-aging is een term die vandaag de dag niet meer weg te denken is. Het verwijst naar het tegengaan van het verouderingsproces van de huid. Huidveroudering uit zich in verschillende huidproblemen zoals rimpels, kraaienpootjes, plooien, pigmentvlekken, een droge huid of slappe huid.

Van nature werkt de huid zelf aan verandering en vernieuwing. Naarmate je ouder wordt, verloopt dit proces trager. Met anti-huidveroudering producten kun je het natuurlijke proces positief beïnvloeden en het lichaam weer activeren om werkzame stoffen aan te maken en te behouden. Een ander belangrijk effect van anti-aging is de bescherming van stamcellen die onder meer zorgen voor celvernieuwing.

Hoe gezonder je leeft, hoe beter het resultaat. Want huidveroudering is niet alleen een natuurlijk proces maar hangt ook samen met je persoonlijke levensstijl. Roken, drinken, beweging en eetgewoontes spelen een rol bij anti-aging.

Xanne’s Beautysalon & anti-aging

Xanne’s Beautysalon richt zich op de lange termijn werking en biedt een totaalconcept op het gebied van anti-aging. De kracht van onze salon zit hem in de juiste combinatie van behandelingen bij een professionele en verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamde synergetische werking: samen doen ze meer dan afzonderlijk.

De producten pakken de oorzaak van huidveroudering aan en zorgen voor een natuurlijke huidverbetering. Bij anti-huidveroudering ontdoen we de huid eerst van afvalstoffen. Daarna voeden we de huid met werkzame stoffen. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om weer actief te worden en belangrijke stoffen aan te maken.

Er bestaat helaas geen wondermiddel om het verouderingsproces van je huid te stoppen. Met ons anti-aging concept vertraag je het natuurlijke verouderingsproces van je huid echter sterk. Jouw huid wordt zichtbaar en voelbaar gladder en steviger en ziet er verzorgd, jonger en frisser uit. Je voelt zich gegarandeerd mooier en prettiger!

Gratis en vrijblijvend intakegesprek

Wil je er over 5 jaar ook jonger uitzien dan vandaag? Maak dan nu een afspraak voor een intake met huidanalyse (t.w.v. € 27,50). Eén van onze specialistes adviseren je graag welke behandelingen en verzorgingsproducten voor jou het meest effectief zijn. Je krijgt altijd een persoonlijk behandelplan op maat, afgestemd op jouw wensen en huidconditie.

Wij staan garant voor kwaliteit. Dankzij doorlopende scholing en training zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste producten en technieken op het gebied van anti-aging en andere huidproblemen. Bij ons in de salon leggen we vandaag het fundament voor morgen: een stevige en gladde huid!

Andere huidproblemen?

Xanne’s Beautysalon biedt naast oplossingen voor anti-aging ook oplossingen voor andere huidproblemen. Lees hier welke behandelingen wij aanraden, wat de oorzaken zijn en welk advies wij geven om de oorzaken van deze en andere huidproblemen aan te pakken.

Ook interessant voor jou

Slappe huid

Bij een slappe huid is de celdeling erg traag en functioneert deze niet meer optimaal.

Lees verder

Couperose

Een couperose huid heeft rode draadjes, streepjes of spinnetjes op de wangen, neus, kin of het voorhoofd.

Lees verder

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan door beschadiging van de huid. Soms zijn ze genetisch bepaald.

Lees verder

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte.

Lees verder

Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Lees verder

Droge huid

Bij een droge huid wordt de vochtvoorraad niet op pijl gehouden en is er een tekort aan vet.

Lees verder

Acne

Acne is een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!