Rimpels

Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. We kunnen rimpels min of meer onderverdelen in:

· fijne rimpels, die verdwijnen als u de huid licht aanspant tussen twee vingers
· jouw huid voelt gespannen, ongelijkmatig, ruw en rubberachtig aan
· jouw huid ziet er geïrriteerd, schilferig of rood uit
· jouw huid vertoont fijne lijntjes, ook wel droogtelijntjes genoemd

Heb je last van rimpels en wilt u er graag jonger en frisser uitzien, zonder operatie? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Met de juiste anti-aging behandelingen en producten ziet jouw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag!

Behandeling rimpels

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heb je liever niet. Dat begrijpen we bij Xanne’s Beautysalon als geen ander. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Het grootste gedeelte van ernstige rimpels kunt u beperken door de huid van jongs af aan actief te houden. Verder is het de taak van ons als schoonheidsspecialiste om de celdeling zo actief mogelijk te maken. Een huid die rimpels heeft, is tevens een droge huid. Daardoor geven we de huid werkstoffen die activiteit teweeg brengen.

Xanne’s Beautysalon heeft meer dan 60 behandelingen en 200 verzorgingsproducten in haar assortiment. Eén van onze schoonheidsspecialistes adviseert je welke het meest effectief voor je zijn. Behandelingen die we inzetten om het ouderdomsproces te vertragen zijn onder meer Bio Face Lifting, Meso therapie, Myo spiertraining en XO CELL Plasma streaming. Je leest er meer over op: behandelingen.

Ontstaan van rimpels

Huidveroudering is een natuurlijk proces en zorgt voor rimpels en een slappe huid. Factoren die in dit proces een rol spelen zijn niet alleen leeftijd en erfelijkheid maar ook zaken als roken, alcohol, stress, zon en luchtvervuiling.

Als je 20 bent, bereikt de productie van collageen, elastine en talg zijn hoogtepunt. De huid vernieuwt zich elke maand. Een twintiger heeft geen last van rimpels. Hooguit zijn er wat droogtelijntjes die met voldoende water drinken weer verdwijnen.

Wanneer je de 30 passeert, vertraagt het proces van huidvernieuwing en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. Je krijgt de eerste rimpels rond de ogen, tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Deze zijn alleen zichtbaar als u bijvoorbeeld lacht.

Na de 40 vermindert de celactiviteit en wordt je huid nog slapper en minder stevig. De huid verliest ook aan volume doordat de huidcellen het vocht niet meer goed vasthouden. In deze leeftijdsfase ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Dit verouderingsproces zet zich door naarmate de jaren verstrijken. Het schept geen vrolijk beeld maar gelukkig kunnen de wij dit proces sterk vertragen!

Tips tegen rimpels

Met een goede dagelijkse anti-aging verzorging voorkomt u rimpels. Voldoende hydratatie is ook erg belangrijk.

UV-straling van de zon dringt diep in de huid door en breekt de elastische vezels in het bindweefsel af. Hierdoor ontstaan vroegtijdig rimpels. Het is goed om u van jongs af aan te beschermen tegen de zon. Je huid onthoudt alles waardoor schade zich jaar na jaar kan opstapelen. Het kan tientallen jaren duren voordat de gevolgen van huidschade zichtbaar worden.

Een ongezonde levensstijl kan het proces van huidveroudering en rimpels versnellen. Wees daarom matig met alcohol en nicotine.

Advies van ons

Voor rimpels en andere huidproblemen kan je terecht bij ons terecht. Om u echt te kunnen helpen, is een intake nodig waarbij de één van onze specialistes een diagnose stelt en je jouw wensen en doelen kunt vertellen. Met al deze informatie, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

De kracht van Xanne’s Beautysalon zit hem in de combinatie van behandelingen en het advies over de producten voor thuisgebruik. Met de juiste afstemming bereiken we een optimaal resultaat en ziet u er straks jonger en stralender uit!

Andere huidproblemen?

Benieuwd wat Xanne’s Beautysalon voor je kan betekenen op het gebied van andere huidproblemen? Wij werken met het merk Deynique, deze pakt met haar producten ook de oorzaken van bijvoorbeeld een droge huid en pigmentvlekken aan. Hoewel deze huidproblemen soms ontstaan door verkeerde verzorging, ontstaan huidproblemen ook door ouder worden en geërfde genen. Benieuwd naar de beste behandeling, oorzaken en advies omtrent een droge huid, pigmentvlekken en andere huidproblemen? Bekijk ook:

Ook interessant voor jou

Slappe huid

Bij een slappe huid is de celdeling erg traag en functioneert deze niet meer optimaal.

Lees verder

Anti-aging

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heb je liever niet.

Lees verder

Couperose

Een couperose huid heeft rode draadjes, streepjes of spinnetjes op de wangen, neus, kin of het voorhoofd.

Lees verder

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan door beschadiging van de huid. Soms zijn ze genetisch bepaald.

Lees verder

Psoriasis

Psoriasis is een chronische (langdurige) huid- en hoofdhuid ziekte.

Lees verder

Droge huid

Bij een droge huid wordt de vochtvoorraad niet op pijl gehouden en is er een tekort aan vet.

Lees verder

Acne

Acne is een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst.

Lees verder

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!