Xanne


Xanne Braam

Eigenaresse

Wat vind je het leukste aan werken bij Xanne’s Beautysalon?
Wat ik het leukste vind aan werken bij Xanne’s Beautysalon is het contact met de klanten. En dat ik ze echt kan helpen. Ik krijg veel klanten met een probleem of een wens die ik echt vakkundig advies kan geven. Klanten keren dan zoveel blijer terug en ik krijg ontzettende leuke gesprekken met ze. Het is net of ben ik niet aan het werk, maar heb ik de hele dag leuke contacten met leuke mensen.

Welke behandeling is jouw favoriet en waarom?
Ik vind het fijn dat ik de juiste behandeling bij de juiste huid of hoofdhuid/haar kan adviseren. De mesotherapie is wel een behandeling die wij al jaren doen met een verbluffend resultaat. Sinds kort hebben we nieuwe ampullen en kunnen we ook een detailbehandeling geven alleen rondom de ogen of de mond. Je ziet echt dat mensen beginnen te stralen als ze in de spiegel het resultaat zien. De huid wordt zoveel mooier en strakker. 

Wat is je ultieme beautytip?
Lachen! Door lachen maak je gelukshormonen aan en zie je er altijd mooier uit. Verder verdien je het gewoon om jezelf af en te verwennen. Je komt dan in een positieve spiraal. Als je er mooier uitziet, voel je je mooier en andersom.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag de deur uit. Lekker naar het bos of de camping met het gezin. Met mijn vriend uit eten of met een vriendin sushi eten. Shoppen is natuurlijk ook leuk als ik de tijd voor mijzelf kan vinden. Verder plopt er af en toe een leuk ondernemend iets in mijn hoofd. Ik ben altijd wel bezig met het bedenken van leuke dingen die ik zakelijk ook weer kan gebruiken. Ik hou ervan om creatief bezig te kunnen zijn op dat gebied. 

Maak kennis met ons!

Ervaringen

Mijn huid reageert altijd al erg heftig op producten. Na de eerste Bioface Lifting behandeling moest mijn huid behoorlijk wennen. Maar na advies en het behandelplan van Xanne werd mijn huid steeds rustiger en oogde verzorgde en stralender. Mijn doel..

- Gretha Meibos

Ik zou de Bodyscan aanbevelen bij anderen, want het is een goede check, maar bespreek het goed, want er komt veel informatie op je af. Ik zou over een jaar nog weleens willen kijken hoe het er dan voor staat. Eerst verder rustig herstellen en doorgaan met wat ik al doe.

- Annemarie

In 1 behandeling je haar weg werkt helaas niet zo, maar na een paar IPL-behandelingen met tussenpozen van 6 weken werd het resultaat steeds meer zichtbaar. De donkere haren verdwenen als sneeuw voor de zon en ik had het gewenste resultaat.

- René

Het duurde heel wat behandelingen voordat het effect had en de haren verdwenen, maar het resultaat mag er zijn! Geen huidirritaties meer en bijna geen haartjes meer te zien. Ik zou het iedereen aanraden om op een pijnloze manier van je ongewenste haargroei af te komen. Wat een gemak!

- Franciska

Ik had eerst heel erg last van een soort eczeem op mijn hoofdhuid. Toen heb ik bij Aline een hoofdhuidcontrole gehad met de Mediscope. Het advies gaat dus verder dan alleen in de salon.

- Marjan

Op dit moment doe ik de mesotherapie en XO Cell Plasma streaming om en om, en ik ben zeer content met het resultaat. Xanne is altijd bezig met vernieuwing op het gebied van huidverbetering, anti-aging en voedingsadviezen, en dit vind ik zo fijn aan haar.

- Ramona

Als je eenmaal jane iredale hebt geprobeerd, wil je nooit meer iets anders. Ik ben zelf echt verkocht en ik schaf geen ander soort make-up meer aan. Mijn huid verdraagt dit zó goed!

- Ramona

Xanne is een vakvrouw en weet waar ze het over heeft! Een bijzondere salon, die van alle markten thuis is. Zeker een aanrader!

- Lennard

Ik kom altijd bij Xanne of Aline te knippen. Dat bevalt mij erg goed, anders kwam ik toch niet weer. En ze heeft mij van mijn schilfers op mijn hoofd afgeholpen.

- Lennard

Ik ben sinds een aantal jaren klant bij Xanne. Zowel bij de kapsalon als de schoonheidsbehandelingen. Dit bevalt zeer goed. Xanne luistert goed naar wensen van de klant. En ze knipt natuurlijk goed! Zeer tevreden.

- Ymkje

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol. zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! Bedankt Xanne.

- Ineke

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

- Marguérite

VRAAG ONS GRATIS
MAGAZINE AAN!

Heb jij ons eigen magazine al gelezen? Hij
staat boordevol (huid)tips, producten en
ervaringsverhalen. Vraag hem hier gratis aan!